Вход за клиент

Забравена парола?

Brother

Brother

Изберете серията, която търсите





 

 

Тонери и мастилници за Brother

Brother LC-223Разнообразието от различни видове принтери Brother e толкова голямо, т.к. производителите пускат стотици различни модели като например фотопринтери, Brother MFC-устройства (Multi-Funktions-Center) или серията DCP. Различните модели са специализирани за различни нужди. Общото между всички обаче е, че за да може разпечатката да е висококачестена, те се нуждаят от висококачествени принтер консумативи. При нас може да намерите мастилница или тонер касета за всяко широкоразпространено устройство Brother, която е напълно съвместима с Вашият принтер. Всички консумативи за принтери с марка Print-Magic за Brother се отличават с високото си качество и 100% съвместимост.

 

Съвместими мастилници  Brother за домашна употреба 

Принтерите Brother са много предпочитани за дома. Цената на принтерите не е висока, функциите покриват всички нужди за вкъщи и цената на мастилниците е по-изгодна от тези на тонер касетите. С устройство Brother от нисък ценови клас можете да правите цветни копия и да отпечатвате снимки в добро качество. За тази цел са Ви нужни мастилниците с цвят черен, циан, магента и жълт, пасващи точно във Вашия модел принтер. 

 

Най-разпространените мастилници Brother

Brother LC-1100BK

Brother LC-223BK

Brother LC-123BK

Brother LC-985BK

Brother LC-1000 BK

Brother LC-1240 BK

Brother LC-980 BK

Съвместимите мастилници Print-Magic се отличават с високо качество на изгодна цена, което ги прави изключително предпочитани и търсени.

 

Съвместими тонер касети за Brother – изгодни и с грижа за околната среда 

По-висококачествени, но по-скъпи от мастиленоструйните принтери, са лазерните принтери Brother. Те са подходящи за офиси, нуждаещи се от по-бърз печат и по-голям капацитет на консумативите. В нашия онлайн магазин може да откриете всички широкоразпространени тонер касети за Brother. След като изберете модела на вашето устройство Brother, може да бъдете сигурни, че ще получите 100% пасваща тонер касета с първокласно качество. Избирайки този алтернативен продукт, Вие няма да забележите разлика в печата, сравнен с оригинала, и същевременно ще спестите от разходите си за консумативи за принтери. Ако имате празна читава тонер касета и Ви е грижа за околната среда, то най-удачния вариант за Вас е да изберете зареждане на тонер касети. Рециклирането на тонер касети отдавна вече не е най-евтиният вариант. Много хора го избират съвсем умишлено с цел опазване на околната среда.  Почистенa, заредена с висококачествен тонер и със сменени износени части, често подобна касета се оказва по-скъпа, отколкото нова такава. 

 

Най-търсените тонер касети Brother

Brother TN-1050

Brother TN-2220

Brother TN-3170

Brother TN-2120

Brother TN-2320

Brother TN-241

При нас ще откриете тонер касети за разпространените серии лазерни принтери Brother HL, Brother DCP и Brother MFC

 

Най-продаваните барабани Brother

Барабанът е изностваща се част в принтерите Brother и е отделна част от тонер касетата. Играе съществена роля при нанасянето на тонер праха върху хартията. Ако Ви трябва нов барабан (Drum Kit)  в print-magic.eu ще откриете всички широкоразпространени барабани Brother.

Brother DR-2200

Brother DR-2300