Изберете:
Съвети за търсене » Търсене по модел на принтера: или код на тонера:
Адреси
Телефони
Електронна поща
Skype
Online

Научете повече за:
Принцип на работа на лазерния принтер »
Вижте клипче как да търсим тонер »


Тагове:
Магазини за тонер касети, продажба на тонер касети, адрес за зареждане на тонер касета, контакти с тонер доставчик, къде да заредя тонера на принтера, адрес за презареждане на тонер касети, рециклирани тонер касети, тонери за HP, къде извършват ремонт на принтери, Samsung тонер касети, рециклиране на тонер за Canon, презареждане на касети, сервиз за лазерни принтери, зареждане на тонери адрес, Тонер касети София, зареждане на тонери София, пълнене на тонер касети, оригинални мастила, патрончета за принтер, мастилници за Brother, мастило за принтер, тонери за лазерни принтери, тонери за мастиленоструйни принтери, поправка на принтери,

София Компютърс ЕООД

ТОНЕР КАСЕТИ: ПРЕЗАРЕЖДАНЕ, РЕЦИКЛИРАНЕ И ПРОДАЖБА

изберете:       адреси »       карти на адресите »       телефони »       и-мейл »       скайп »

Тонер касети за лазерни и мастиленоструйни принтери, скенери, копирни машини ( копири ), факсове, мултифункционални устройства и други печатащи машини.
Поправка, ремонт и сервиз на принтери.
Нови оригинални и съвместими тонер касети и глави.
Продажба на принтери, факсове, мултифункционални устройства и копирни машини.
Зареждане на тонер касети. Рециклиране на тонер касети и барабани.
Копирни услуги - принтиране, сканиране, разпечатване (отпечатване) на курсови и дипломни работи, документи, CV-та ( автобиографии ), набор ( набиране ) на текстове и обработка на снимки ( изображения ).

АДРЕСИ:

гр.София:

МАГАЗИНИ, ОФИСИ и ПРИЕМНИ ЗА РЕМОНТ, ПОПРАВКА И СЕРВИЗ
на принтери и зареждане и рециклиране на тонер касети, барабани, мастила и консумативи ( оригинални и съвместими ) за лазерни и мастиленоструйни принтери, скенери и копирни машини:

ж.к. Младост 2 - в ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР РУМ - срещу бл. 206
( или РУМ-а на Младост 2 - предпоследната и втора спирка на автобус 306 ) .
ет. 2 ( първи над партер - явява се втори ), магазин №5

Снимка на РУМ в Младост в който се намира приемната за ремонт и поправка на принтери и магазина за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини.   Снимка на РУМ - Младост 2 където е магазина ни за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини  и приемна за поправка, сервиз и ремонт на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини - близък план.

  Снимка на магазина в Младост за поръчка на нови тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини и приемна за поправка на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини - близък план.   Снимка на магазина ни за поръчка на нови тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини и приемна за поправка на лазерни и мастиленоструйни принтери.

ж.к. Лагера ( до пазар Красно Село ) - ул. Плиска №46-50
( на 40м от площадчето на ул Съвета на Европа ).
Препоръчваме Ви, ако сте с автомобил да паркирате на площадчето.

Снимка на магазина за поръчка на нови тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини  и приемна за поправка, ремонт и сервиз на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини .   Снимка на магазина ни за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини  и приемна за поправка и ремонт на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини - близък план.

  Снимка на магазина ( и сервиз ) в ж.к. Лагера за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини  за клиенти и приемна за поправка, ремонт и сервиз на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини  - близък план.   Снимка на магазина ни за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини  за клиенти и приемна за поправка и ремонт на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини - близък план.

ж.к. Люлин - Люлин Център, търговски комплекс Силвър център, магазин №40
(до входа на базара)

Препоръчваме Ви, ако сте с автомобил да паркирате на паркинга на Силвър Център в Люлин.

Снимка на магазина за поръчка на нови тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини  и приемна за поправка, ремонт и сервиз на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини в Западни райони - Надежда, Люлин, Западен Парк, Толстой, Илиянци, Модерно предградие, Захарна Фабрика.   Снимка на магазина ни за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини  и приемна за поправка и ремонт на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини в ж.к. Люлин.

  Снимка на магазина ( и сервиз ) в ж.к. Люлин за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини  за клиенти и приемна за поправка, ремонт и сервиз на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини  - близък план.   Снимка на магазина ни за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини  за клиенти и приемна за поправка и ремонт на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини в Западни райони - Надежда, Люлин, Западен Парк, Толстой, Илиянци, Модерно предградие, Захарна Фабрика.


* Подчертаваме, че можем да дойдем на място в рамките на град София, за да Ви доставим нов оригинален или съвместим консуматив ( тонер касета, глава или барабан ), или да вземем Вашата тонер касета за да я презаредим!
Цената за посещение на място и/или взимане и връщане на тонер касета за зареждане от Вашия дом е на стойност 12 лв. освен в случаите, когато поръчката е на стойност над 180лв.
Тогава доставката и приемането от мястото на Вашия дом или офис е БЕЗПЛАТНА ( в рамките на град София ) .

( за да се ориентирате по-добре по-долу сме сложили изображения с карта )

КАРТИ

Карти на магазините, офисите и приемните за зареждане, презареждане, рециклиране и поръчка на тонер касети:

ж.к. Младост 2, Търговски център РУМ ( срещу блок №206 )
ет. 2 ( първи над партер ) Магазин №5
( удобно за живеещите в Младост, Дружба, Витоша, Студентски Град, Дървеница или Мусагеница )


Карта на адреса на магазина ( и сервиз ) в Младост за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини.  Карта на магазина ни за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини. Тонер касети - нови ( съвместими и оригинални ) за лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини.  Карта на магазина за тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини - нови ( съвместими и оригинални ). Тонери за лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини. Барабани, мастила и консумативи.
Снимка на магазина в Младост за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини . Тонер касети - нови ( съвместими и оригинални ) за лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини.  Снимка на РУМ - Младост 2 - тонер касети - нови ( съвместими и оригинални ) за лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини.  Снимка 2 на магазина ни за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи.
( Кликнете на изображенията, за да ги видите в голям размер. )

ж.к. Лагера ( близо до пазара на ж.к. Красно Село)
на 2 мин. от кръстовището на бул. Цар Борис III и бул. Гоце Делчев,
ул. Плиска №46-50

( локацията е много близка и до ж.к. Бели Брези, ж.к. Красно Село, ж.к. Славия и ж.к. Борово )


Карта на адреса на сервизa в ж.к. Лагера ( до Красно Село, Бели Брези, Хиподрума ) на 2 мин. от кръстовището на бул. Цар Борис III и бул. Гоце Делчев - ул. Плиска №46-50 за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини и приемна за поправка и ремонт на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини - близък план.  Карта на магазина ни за поръчка на нови барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини  и приемна за поправка, ремонт и сервиз на лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини. ж.к. Лагера ( до ж.к. Славия, Красно Село, Хиподрума, Бели Брези ) на 2 мин. от кръстовището на бул. Цар Борис III и бул. Гоце Делчев - ул. Плиска №46-50.

( Кликнете на изображенията, за да ги видите в голям размер. )

Приемни за зареждане, презареждане ( пълнене ), рециклиране и обслужване ( профилактика и поправка ) на тонер касети, барабани и глави за принтери, скенери и копирни машини:

ж.к. Младост 2 - вътре в самия РУМ, ет.2
( 2-ри етаж, ако броите партера за първи ) Магазин №5

ж.к. Лагера ( ж.к. Красно Село )
на 2 мин. от кръстовището на бул. Цар Борис III и бул. Гоце Делчев),
ул. Плиска №46-50
( барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини ).
Тонер касети - нови ( съвместими и оригинални ) за лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копири се поръчват само с предварителна уговорка на скайп, мейл или телефон ).

Също така, преди да дойдете в офиса за да закупите определен консуматив, е желателно да ни потърсите за да попитате за наличност!!!

Поради големия брой принтери, които обслужваме ( над 4000 ), няма как да държим на склад всички модели на тонер касети и барабани , и от друга страна, тонерите в промоция бързо се изчерпват и е възможно количествата да са изчерпани.

Подчертаваме, че извършваме доставка на тонер касети, барабани, мастила, тонер касети и консумативи за принтери, скенери и копирни машини по домовете / на място / в рамките на град София !
Цената за посещение на място и/или взимане на тонер касета, барабан или друг консуматив от Вашия дом за зареждане ( или рециклиране ) ,
е на стойност 12 лв. (в този случай в цената е включено и връщането) освен в случаите, когато поръчката е на стойност над 180лв.
Тогава доставката на място е БЕЗПЛАТНА ( в рамките на град София ) .


БАНКОВА СМЕТКА:

БАНКА ДСК
IBAN: BG26STSA93000019433087
BIC: STSABGSF

Доставки на тонер касети или консумативи ( на адрес ) могат да бъдат извършвани всеки ден, включително и събота и неделя.
При извършване на доставка на тонер касети, или презареждане на тонер касети се заплаща такса на цена 6 лв. (ако е само едно посещение за доставка), когато стойността на доставката е под 180 лв.

Работно време:

от понеделник до петък - 10:30 - 19:00 часа. (19:30 за м-н Младост)
Много често оставаме и след работно време, както и работим и в събота и неделя !

При поръчка на тонер касети или други консумативи ( барабани, ролки, мастила, принтери и т.н. ) на стойност над 180 лв. доставката за София е безплатна!

( просто ни потърсете, за да уточним най - удобното време )

Телефони:

Оператор Магазин и сервиз:
ж.к. Младост
Магазин и сервиз:
ж.к. Лагера
Магазин и сервиз:
ж.к. Люлин
Потърсете ни на А1 мобилен телефон във връзка с тонер касети - нови ( съвместими и оригинални ) за лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини, зареждане на тонер касети или зареждане на тонер касети. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). А1: 0885-11-78-20
(+359 885 117 820)
0887-736668 или 0887-REMONT
(0887-736-668; +359-8877-36668)
-
Потърсете ни на телефона ни към Виваком във връзка с тонер касети - нови ( съвместими и оригинални ) за лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини, зареждане на тонер касети или зареждане на тонер касети. Можете да ни звъннете за да поръчате нов компютър или компонент ( монитор, РАМ памет, видео карта, твърд диск, дънна платка, охладител или охлаждаща подложка за лаптоп, процесор, флаш памет ). Виваком: 08-76772852 или (08-POPRAVKA)
(0876-772-852; +359-876-772-852)
- 0879-04-12-99
(+359-879-041-299)

* - Телефоните с цветни и латински букви подсказват как по-лесно да запомните номерата им!
Всеки мобилен апарат, под цифрите за набиране на номер, има по 3 или 4 букви ( латински обикновено ).
За да наберете Вивакомския телефон в Младост например, можете да наберете 0876772852 или да наберете
08 и после да натиснете последователно буквите на клавиатурата на вашия мобилен апарат: popravka .
Под цифрата 7 се намира буква p, под цифрата 6 една от буквите е о и т.н.

Скайп:

skype status Магазин Младост.
skype toner kaseti - zarezhdane Магазин Лагера .
(кликнете за да започнете скайп дискусия с нас)

* - имайте предвид, че много често се водят 5-6 едновременни дискусии, телефоните звънят през няколко минути ( всички линии ), както и това, че имаме не малък поток от клиенти в магазина и сервизите.
Това забавя отговорите по скайп и е възможно да не ви отговорим веднага, след като сте писали !


Електронна поща

- относно общи въпроси: office@sofiacomputers.net

Можете да ни изпратите писмо и посредством долната форма:


     

Безплатни доставки на тонер касети по домовете за кварталите: Банишора, Бели Брези, Борово, Бъкстон, Витоша, Гео Милев, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дървеница, Западен Парк, Зона Б18, Б19, Б5, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илиенци, Княжево, Красна Поляна, Красно Село, Лагера, Левски, Лозенец, Ломско шосе, Люлин, Манастирски ливади, Младост 1, 1а, 2, 3, 4, Мотописта, Мусагеница, Надежда, Обеля, Оборище, Овча Купел, Павлово, Пирогов, Подуене, Полигона, Разсадника, Витоша, Редута, Света Троица, Ситняково, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски Град, Триъгълника, Фондови Жилища, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградско Шосе, Централна гара, Център и останалите райони на София* за поръчка на стойност над 150** лв.
Доставката за кварталите / градовете / селата: Чепинци, Сеславци, Кремиковци, Кубратово, Требич, Световрачене, Негован, Челопечене, Ботунец, Кривина, Казичене, Герман, Панчарево, Бистрица, Мърчаево, Владая, Мало Бучино, Иваняне, Пожарево, Гурмазово, Божурище, Костинброд, Мрамор, Мировяне, Нови Искър, Кумарица, Гниляне, Войнеговци, Локорско и другите близки до София е безплатна за поръчки на стойност над 300лв.
Под тази сума, доставката е на стойност 12 лв. !!!

* - доставките се извършват през дните: вторник, четвъртък и събота. За да Ви доставим тонер касета в събота, е необходимо да направите заявка
най-късно в петък до 16:00 часа. Възможно е допълнително договаряне според случая.

** - доставките за Южни райони ( Павлово, Бъкстон, Манастирски Ливади, Борово, Бели Брези, Стрелбище и Лозенец ), както и за Източни райони ( Младост, Дружба, Изток, Редута, Студентски Град, Изгрев ) са безплатни при поръчка над 180 лв.

***- при поръчка на стойност над 1 000 ( хиляда ) лева, е необходим депозит в размер на 20% от цената на поръчаните консумативи.

Забележка: Фирмата работи с куриерска фирма Еконт.
В най-долната част на страницата са дадени линкове, в които можете да се запознаете с тарифите, и принципа на работа с куриер.

доставка на тонер касети - нови ( съвместими и оригинални ) за лазерни и мастиленоструйни принтери, факсове и копирни машини и зареждане на тонер касети по домовете ( на адрес ) могат да бъдат извършвани всеки ден, включително и събота и неделя.
Забележка: Възможно е ако ни потърсите в същия ден, да нямаме на разположение свободни служители, които да извършат доставка на тонер касета или консуматив!!!
Съветваме Ви, да планирате посещението ни предварително, и по възможност да се уточнят час и ден!!!

За БЪРЗА СПРАВКА с цените на куриерските услуги, които ползваме ( фирма Еконт ) - вижте ТУК
За принципа на поръчване на продукти с куриер - вижте ТУК .

Моята кошница »
0 тонера

Потребителско име:

Парола:

Запомни ме:


Регистрация »
Забравена парола »

Телефони:
ж.к. Лагера:
Потърсете ни на А1 мобилен телефон във връзка с тонер или зареждане на касета. Можете да ни звъннете за да поръчате нова тонер касета, презареждане, рециклиране или пълнене на вашата тонер касета или да ни потърсите за информация. 0887-736668
или 0887-remont


ж.к. Младост
Потърсете ни на А1 мобилен телефон в ж.к. Младост за тонер или зареждане на касета. Можете да ни звъннете за да поръчате нова тонер касета, презареждане, рециклиране или пълнене на вашата тонер касета или да ни потърсите за информация. 0885-117-820
Потърсете ни на телефона ни към Виваком в Младост във връзка с тонер или зареждане на касета. Можете да ни звъннете за да поръчате нова тонер касета, презареждане, рециклиране или пълнене на вашата тонер касета или да ни потърсите за информация. 08-76772852
или 08-POPRAVKA

ж.к. Люлин:
Потърсете ни на телефона ни към vivacom във връзка с тонер или зареждане на касета. Можете да ни звъннете за да поръчате нова тонер касета, презареждане, рециклиране или пълнене на вашата тонер касета или да ни потърсите за информация. 0879-04-12-99

попитайте на скайпМагазин Младост
попитайте на скайп Южни райониМагазин Лагера
пишете ни на и-мейл за да попитате за актуална цена и наличност e-mail

Контакти »

Работно време:
понеделник-петък:
10:30 - 19:00
(19:30 за м-н Младост)
събота:
позвънете
(обикновено
Лагера: 10:30-13:00;
Младост 14:00-18:30) неделя:
почивен (с допълнителни уговорки)

Ново: Копирна хартия

Copy paper

препоръчваме ви тонер Препоръчваме:

 Препоръчано: патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Canon
патрон, мастилена касета-глава, мастилница Ink CA-8Y | 0623B / CLI8Y
за Canon MP830

на цена : 2.9 лв.

 Препоръчано: зареждане, презареждане на тонер кит за Konica Minolta
зареждане, презареждане на тонер кит 4152-603
за Konica Minolta 1100

на цена : 37.4 лв.

 Препоръчано: патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Canon
патрон, мастилена касета-глава, мастилница Ink CA-520B | 2932B001 / PGI520BK
за Canon 3680

на цена : 2.62 лв.

 Препоръчано: Мастила в бутилки за Hewlett Packard (HP)
Мастила в бутилки HP CC640WN(HP60 HP300 HP121 HP818) CC641WN(60XL 300XL 121XL 818XL) CC653A (901) CC654A(901XL)
за Hewlett Packard (HP) DeskJet D2668

на цена : 11.9 лв.

 Препоръчано: патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Canon
патрон, мастилена касета-глава, мастилница Ink CA-520B | 2932B001 / PGI520BK
за Canon MP980

на цена : 2.62 лв.

ПРОМОЦИЯ на тонер В промоция:

 Промоция на Мастила в бутилки за Epson
Мастила в бутилки T0323, T0423, T0443, T0473
за Epson Stylus CX3650

на цена : 42.5 лв.

 Промоция на Мастила в бутилки за Brother
Мастила в бутилки LC1100M LC980M LC67M LC65M LC61M LC38M LC65HYM LC1100HYM LC39M LC985M LC12M LC17M LC73M LC75M LC77M LC79M LC400M LC450M LC1240M LC1280M
за Brother DCP J715W

на цена : 9.35 лв.

 Промоция на патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Brother
патрон, мастилена касета-глава, мастилница Ink BR-970Y | LC970Y / LC1000Y
за Brother DCP770CW

на цена : 4.5 лв.

 Промоция на съвместима тонер касета за Brother
съвместима тонер касета Toner BR-247B | TN247B
за Brother MFC-L3750CDW

на цена : 15.91 лв.

 Промоция на патрон, мастилена касета-глава, мастилница за Canon
патрон, мастилена касета-глава, мастилница BCI3 BCI5 BCI6
за Canon MULTIPASS MP750

на цена : 4.25 лв.

На фокус:

съвместима тонер касета за Brother
съвместима тонер касета TN3230/3280/3290
за Brother 5380DN

на цена : 44.2 лв.

съвместима тонер касета за Brother
съвместима тонер касета TN3230/3280/3290
за Brother HL 5240

на цена : 44.2 лв.

съвместима тонер касета за Brother
съвместима тонер касета TN3230/3280/3290
за Brother HL 5250DN

на цена : 44.2 лв.

Поемаща ролка за Canon
Поемаща ролка Поемаща ролка за ADF/DADF - Canon IR2535i/2545i (FC8-6355) OEM
за Canon IR2535

на цена : 20.4 лв.

Поемаща ролка за Canon
Поемаща ролка Поемаща ролка за ADF/DADF - Canon IR2535i/2545i (FC8-6355) OEM
за Canon IR2545

на цена : 20.4 лв.

Тонер-Касети: Начало * Търсене за тонер * Зареждане (пълнене) и презареждане на тонер касети * Рециклиране на тонер касети * Копирни услуги: принтиране, сканиране, копиране
Нови тонер касети * Мастилени глави - патрони и касети * Принтери, скенери и копири - нови * Принтери втора употреба
Тонер и консумативи за принтери: търсене ои марка * Всички услуги и продукти * служебен вход * Политика за защита на личните данни * Контакти с нас

Администрация и поддръжка на сайта: София Компютърс ЕООД: компютри, монитори, лаптопи: ремонт, поправка и сервиз
Изработка на сайта и Web Design: DGP | Created : 2011y. | Remake: 2019y.

Може да разгледате още: ремонт и поправка на принтери, ремонт и поправка на компютри и сервиз и поправка на лаптопи.

Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с нашите условия за ползване, политика за защита на личните данни и използването на „бисквитки“.

Съгласен съм